Vår visjon

Flexi Regnskap i Sarpsborg legger stor vekt på å være en samtalepartner og problemløser for våre kunder og ønsker å etablere et nært samarbeid med god kommunikasjon.

Dette er viktig for oss

  • ha god kommunikasjon


  • være samtalepartner og problemløser.


  • være fleksible og yte høy service.


  • å være faglig oppdatert og ha høy kompetanse.

Gry Eriksen | Autorisert Regnskapsfører | Flexi Regnskap

Gry Eriksen er autorisert regnskapsfører og daglig leder i Flexi AS. Kontaktinfo her.

Flexi – regnskap med et smil!

For noen kan regnskap kan være kjedelig – men vi hos Flexi gleder oss hver dag med regnskap. Selvom vi tar jobben vår seriøst er det naturlig at latter og smil sitter løst hos oss.

Flexi AS ble etablert i 1986 og våre medarbeidere har tilsammen mer enn 100 års erfaring innen regnskapsføring. Vi jobber med og for våre kunder hver dag og det er viktig for oss å være tilgjengelige og en samtalepartner for din virksomhet.

Vi effektiviserer driften av din virksomhet med gode tekniske løsninger og solid fagkunnskap slik at du kan fokusere på det du er best på. Samtidig er det viktig for oss at terskelen er lav for å kontakte oss. Om du holder til i sør eller nord, har du din egen kontaktperson som er tilgjengelig for deg.

Kompetanse, effektivitet og fornøyde kunder er viktig for oss – og regnskap det gjør vi med et smil!

Flexi Østfold Regnskapskontor

Østfold Regnskapskontor er nå en del av Flexi Regnskap. Ann Charlotte og Jostein Syversen har tatt med seg kundene og den samme gode servicen til Flexi-gjengen.

Våre spesialiteter

Hvorfor jobbe med oss

Lang erfaring

Flexi AS ble etablert i 1986. Våre medarbeidere har tilsammen mer enn 100 års erfaring innen regnskapsføring, regnskap, årsregnskap, lønn og personal, rapportering og rådgivning.

Din egen kontaktperson

Hos oss er vi dus med våre kunder. Likevel forstår vi at Ikke alle behøver å ha sin regnskapsfører til å holde seg i hånda, men det hjelper å kunne ha et navn å snakke med. Flexi lager regnskap med et smil og smilet får du av din personlige regnskapsfører!

Høy kunnskap og nøyaktighet

Et regnskap skal være korrekt, men lover og regler er stadig i endring. Derfor holder vi oss konstant oppdaterte på våre fagområder. Kompetanse, effektivitet og fornøyde kunder er viktig for oss – like viktig som det er å levere et korrekt regnskap.

Regnskap med et smil!

For noen kan regnskap kan være kjedelig – men vi hos Flexi gleder oss hver dag med regnskap. Selvom vi tar jobben vår seriøst er det naturlig at latter og smil sitter løst hos oss.